• (o)Micro(n)-Catering @home
    Tot en met het einde van het jaar is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Beulings (o)Micro(n)-Catering aan huis.
  • Lockdown Lunch/ Zure Citroenen Maken Zoete Limonade
    Als gevolg van het toenemend aantal besmettingen werden ons helaas weer nieuwe maatregelen opgelegd. Eerst mochten we slechts open tot […]
  • Cellar Wine Night 1e editie
    Periodiek houden wij speciale wijnavonden. De eerste editie was in september en in november is het thema Piemonte.
  • MEPPEN
    Blog – Ravioli maken Het is maandag, het weekend is voorbij en dan beginnen onze vrije dagen. Die dagen zijn […]
  • Restaurant van jaar award voor Beulings
    Op 14 oktober in de Rai ontvingen we uit handen van Jan van Lissum de Proefschrift award voor beste restaurant 2019.
  • Gans uit Waterland
    Door de ij-tunnel… “Oh Lis, je woont in Centerparks!” riep m’n zus vol verwondering uit, toen we zij aan zij […]
  • Winnaar Wereld Tapasdag
    Wereld Tapasdag Net voor we naar de Jérez de la Frontera vetrokken werden we gevraagd om deel te nemen aan […]
  • Sherry sharing is caring <3
    Op een koude dag winterdag in Amsterdam… In januari dit jaar begon onze planning voor de reis naar Jerez de […]
  • In Waterland wecken, preserveren, fermenteren we ons rot
    Over Rot Meneer Wateetons is goed onderwezen op het gebied van fermenteren. Hij heeft een bijzonder gedetailleerd, prijswinnend boek geschreven […]
Reserveer online of bel 020 320 6100