Chefs’ tasting

Wij serveren een menu dat per seizoen wisselt, een zogenoemde table d’hôte. Het menu bestaat uit vier, vijf of zeg gangen. Met veel zorg selecteren we wijnen die een prachtige combinatie vormen met de gerechten. 

Klik hier voor een impressie van het menu.

Sfeer en stijl

De intieme sfeer in Beulings is uniek en we zien het restaurant als een verlengde van onze huiskamer. Het aantal zitplaatsen zijn beperkt, dus reserveren is aanbevolen. Beulings bestaat sinds 2008 jaar en in de loop der tijd is onze stijl steeds sterker geworden. Wij zijn speels en eclectisch en met onze kennis van kooktechnieken en smaken maken we gebalanceerde gerechten. Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Beulings, lees onze blogs!

Allergenen

In onze keuken worden allergenen gebruikt, als u uw dieetwensen of allergieën van tevoren doorgeeft, zullen we het menu op uw wensen aanpassen. Kruisbesmetting kunnen we helaas niet uitsluiten. U kunt direct contact met ons opnemen voor verdere toelichting of vragen.

We nemen graag de tijd, we hopen u ook…

Het bereiden van onze gerechten neemt tijd in beslag en we laten u graag rustig genieten. Een avondvullend programma is daarom wat u kunt verwachten bij ons. Reken op een diner van ca. drie tot vier uur.

 

Reserveer online of bel 020 320 6100