Chefs’ tasting

Wij serveren een menu dat per seizoen wisselt, een zogenoemd table d’hôte. Deze bestaat uit vijf, zes of zeven gangen, bedacht door chef Bas Bont.  Voor een volledig gastronomische ervaring schenkt Lisja een selectie aan bijpassende wijnen.

Bijzondere wensen kunt u aangeven bij uw reservering, we proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden.

Menu

Klik hier voor een impressie van het menu. 

Prijzen menu en wijnarrangement

  • 5 gangen 69,50 – wijnarrangement 45,00 euro/ klein arrangement 32,50
  • 6 gangen 77,50 – wijnarrangement 49,50 euro/ klein arrangement 35,00
  • 7 gangen 85,00 – wijnarrangement 55,00 euro/ klein arrangement 39,50

Het menu is inclusief amuses en huisgemaakt brood – Graag verzoeken we u diëten en allergieën kenbaar te maken bij reservering.

Sfeer en stijl

De intieme sfeer in Beulings is uniek en we zien het restaurant als een verlengde van onze huiskamer. Het aantal zitplaatsen zijn beperkt, dus reserveren is aanbevolen. Beulings bestaat sinds 2008 jaar en in de loop der jaren hebben we ons een stijl eigen gemaakt, die speels en eclectisch is. Met onze kennis van kooktechnieken en smaken proberen we gebalanceerde gerechten te maken, die de zorgvuldige geselecteerde producten tot hun recht laten komen. Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Beulings, lees onze blogs!

Allergenen

In onze keuken worden allergenen gebruikt, als u uw dieetwensen of allergieën van tevoren doorgeeft, zullen we het menu op uw wensen aanpassen. Kruisbesmetting kunnen we helaas niet uitsluiten. U kunt eventueel direct contact met ons opnemen voor verdere toelichting of vragen.

We nemen graag de tijd, we hopen u ook…

Het bereiden van onze gerechten neemt tijd in beslag en we laten u graag rustig genieten en proeven. Een avondvullend programma is daarom wat u kunt verwachten bij ons. Reken op een diner van ca. drie tot vier uur.

 

Beulings in een notendop

Met een klassiek Franse achtergrond bij sterrenzaken kookt Bas Bont modern en vernieuwend waarbij hij enig experiment niet uit de weg gaat. Als het even kan maakt de chef alles zelf, van erwten miso, condrieu-azijn tot cider, waarbij hij zoveel mogelijk gebruik maakt van producten uit zijn eigen achtertuin in Broek op Waterland. Zijn vrouw en vinologe Lisja zorgt voor de omlijsting met spannende wijnen uit de klassieke wijngebieden. Eten bij Beulings is aan avond vol wijn en spijsavontuur.  

Inschrijven nieuwsbrief

Reserveer online of bel 020 320 6100