Chefs’ tasting

Wij serveren een vast menu dat per seizoen wisselt, een zogenoemd table d’hôte. Deze bestaat uit zes gangen Binnen het menu proberen de chefs Bas Bont en Nino Drost u te verrassen met een scala van smaken. Voor een volledig culinaire ervaring schenkt Lisja een selectie aan bijpassende wijnen.

Bijzondere wensen kunt u aangeven bij uw reservering, we proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden.

Menu

Klik hier voor een impressie van het menu. We bereiden dagelijks zes gangen voor, maar u kiest zelf uiteindelijk hoeveel gangen u met ons mee-eet.

Prijzen menu en wijnarrangement

  • 5 gangen 67,50 – bijpassend wijnarrangement 42,50 euro
  • 6 gangen 75,00 – bijpassend wijnarrangement 49,50 euro
  • 7 gangen 82,50 – bijpassend wijnarrangement 55,00 euro

Het menu is inclusief amuses en huisgemaakt brood – Graag verzoeken we u diëten en allergieën kenbaar te maken bij reservering.

Sfeer en stijl

De intieme sfeer in Beulings is uniek en we zien het restaurant als een verlengde van onze huiskamer. Het aantal zitplaatsen zijn beperkt, dus reserveren is aanbevolen. Beulings bestaat sinds 2008 jaar en in de loop der jaren hebben we ons een stijl eigen gemaakt, die speels en eclectisch is. Met onze kennis van kooktechnieken en smaken proberen we gebalanceerde gerechten te maken, die de zorgvuldige geselecteerde producten tot hun recht laten komen. Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Beulings, lees onze blogs!

Allergenen

In onze keuken worden allergenen gebruikt, als u uw dieetwensen of allergieën van tevoren doorgeeft, zullen we het menu op uw wensen aanpassen. Kruisbesmetting kunnen we helaas niet uitsluiten. U kunt eventueel direct contact met ons opnemen voor verdere toelichting of vragen.

We nemen graag de tijd, we hopen u ook…

Het bereiden van onze gerechten neemt tijd in beslag en we laten u graag rustig genieten en proeven. Een avondvullend programma is daarom wat u kunt verwachten bij ons. Reken op een diner van ca. drie tot vier uur.

 

Klik op de link voor een heerlijke avond uit!

Wat maakt ons uniek?

– Het best bewaarde culinaire geheim van Amsterdam
– Chefs aan tafel!
– De mooiste producten en creatieve combinaties
– Prachtige wijnkaart en bijzondere wijnselectie per glas

Inschrijven nieuwsbrief

Reserveer online of bel 020 320 6100