Contact

Beulingstraat 9
1017 BA Amsterdam
020-

320 6100
info@beulings.nl

Openingstijden

Donderdag tot en met maandag vanaf 19.00 uur.

Reserveren

Reserveer via de site of bel tussen 13.00 en 19.00 uur 020 320 6100. Gelieve dieetwensen en allergieën bij reservering doorgeven.

We bereiden onze gerechten zo zorgvuldig mogelijk en gaan ervan uit dat onze gasten de tijd hebben om te genieten, een diner bij Beulings is avondvullend. Eet u liever wat vlotter, geef het vooraf door en dan houden we rekening met uw tijdslimiet.

Links

Zijn wij reeds volgeboekt en heeft u een restauranttip nodig? Gebruik de volgende link voor restaurantadviezen: tips en links.

Groepen

Beulings is een uitstekende locatie voor groepen tot 25 personen. Voor een privédiner of -lunch vragen we een minimale omzet, die afhankelijk is van de dag. Het is ook mogelijk te reserveren onder deze voorwaarden op onze sluitingsdagen. Mail ons voor verdere informatie info@beulings.nl.

Vacatures

Is eten een passie voor je en heb je altijd al gedroomd over een baan in een restaurant waar alleen maar eet- en wijnfanatiekelingen werken, denk dan aan Beulings. We hebben regelmatig vacatures openstaan waarbij we mensen zoeken die hard kunnen werken, goed met andere mensen omgaan en geïnteresseerd zijn in spijs en wijn. Beulings is een gecertificeerd SBB-leerbedrijf.

 

 

Locatie

Beulings zit in het centrum van Amsterdam in één van de mooiste, verborgen straatjes van de stad. Kunt u ons niet vinden? Bel dan gerust – u bent niet de eerste die even moet zoeken 020 320 6100. 

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Metro 52 Noord-Zuidlijn, uitstappen bij halte Spui/ De Munt. Loopafstand ca. 6 minuten.

Tram C.S. oostkant: Halte Koningsplein/Bloemenmarkt. Volg de Herengracht in westelijke richting, neem de eerste straat naar rechts. U heeft nu de Beulingstraat bereikt.

Tram C.S. westkant: Halte De Munt. Steek het Rokin over en loop via de Singel naar het Koningsplein. Bij het Koningsplein aangekomen steek de brug over en loop weer verder de Singel over (u passeert de Albert Heijn). De eerste straat aan uw rechterzijde is de Beulingstraat.

Parkeren 

Parkeren op straat is mogelijk (Herengracht en Singel). Na 16.00 uur komen er parkeerplekken vrij rondom de Beulingstraat. Parkeren voor de deur is niet mogelijk. Voor de huidige parkeertarieven klik hier.

Parkeergarages 

  • Parkking Kalverstraat – Singel 451C (ca 6 min loopafstand)
  • Koningsplein Parking Service – Reguliersdwarsstraat 14 (ca. 3 min loopafstand)
  • P1 Parking Waterlooplein – Valkenburgerstraat 238 (ca. 15 min loopafstand)

Looproute Parkking Kalverstraat[/caption]

Bij Beulings gelden de Uniforme Voorwaarden Horeca

 

Credits website
Styling/fotografie – Fow Pyng Hu email
WordPress design – Maarten Sprenger site
Dank aan Martin Takken

 

Reserveer online of bel 020 320 6100