Op 14 oktober in de Rai ontvingen we uit handen van Jan van Lissum de Proefschrift award voor beste restaurant 2019 in de categorie restaurants tot 75 euro. We zijn verrast en supertrots op de erkenning van deze gastronomie-icoon.

Samen met zijn redacteurs en inspecteurs is Van Lissum al decennia een ijkpunt voor liefhebbers en vakgenoten. Tot 2018 was hij eigenaar van Gault Millau Benelux, maar hij concentreert zich nu volledig op zijn online forum Proefschrift.

Restaurant van het jaar is de grootste prijs om te mogen ontvangen, want een avond is meer dan alleen de focus op het bord. De smakelijkheid en originaliteit van het eten maakt de ervaring, maar zo ook het bijpassende glas wijn, een mooie wijnkaart, een soepele en attente service en al met al een goede sfeer – die maken we samen met onze gasten. Dus ook bedankt aan al onze bezoekers van de afgelopen 12 jaar. Petje af!

Reserveer online of bel 020 320 6100