Wereld Tapasdag

Net voor we naar de Jérez de la Frontera vetrokken werden we gevraagd om deel te nemen aan de Nationale Tapaswedstrijd van het Spaans verkeersbureau in het kader van Wereld Tapasdag, the Wine and Food Association organiseerde het zonnige evenement. En, en, en.. we wonnen de wedstrijd! Wie had dat ooit kunnen bedenken, we gloeiden van trots!

Lees hier het persbericht over onze deelname in de tapaswedstrijd: http://www.thewinesite.nl/proefschrift/beulings-wint-tapascompetitie/

De wedstrijd in de Kookfabriek in Amsterdam Zuidoost was leerzaam en vooral heel gezellig. Chef Bas en Sous Nino staan te trappelen om naar Alicante te gaan om daar meer te leren over tapas en paella en alles wat Spaans eten toch zo fijn en lekker maakt. Jerez en tapas, wat een combinatie, onze maand kon niet meer stuk.

Reserveer online of bel 020 320 6100