Wijn  

Binnen ons restaurant praten we onophoudelijk over gerechten, recepten, seizoenen, producten en wijn. Keuken en bediening vullen elkaar feilloos aan en er worden geen concessies gedaan. Wijn drink je niet bij, maar samen met onze gerechten, de twee versterken elkaar. Het wijnarrangement is de keuze voor een volledige ervaring, maar een keuze selecteren van onze uitgebreide wijnkaart is net zo prettig. Klik hier om onze wijnkaart te bekijken.

 

Wijnarrangement

5 gangen 42,50 (volledig) / 29,50 (gematigd)

6 gangen 49,50 (volledig) / 35,00 (gematigd)

7 gangen 55,00 (volledig) / 39,50 (gematigd)

 

Alcoholvrij arrangement

Op verzoek kunnen we ook een alcoholvrij dranken arrangement voorbereiden. Als u hier gebruik van wil maken, geef dat aan bij de reservering.

Water

Het water dat we serveren is gekoeld en gefilterd kraanwater met of zonder koolzuur. We maken ons tafelwater zelf en gebruiken geen fleswater om het milieu te ontlasten. 

Beulings in een notendop

Met een klassiek Franse achtergrond bij sterrenzaken kookt Bas Bont modern en vernieuwend waarbij hij enig experiment niet uit de weg gaat. Als het even kan maakt de chef alles zelf, van erwten miso, condrieu-azijn tot cider, waarbij hij zoveel mogelijk gebruik maakt van producten uit zijn eigen achtertuin in Broek op Waterland. Zijn vrouw en vinologe Lisja zorgt voor de omlijsting met spannende wijnen uit de klassieke wijngebieden. Eten bij Beulings is aan avond vol wijn en spijsavontuur.  

Inschrijven nieuwsbrief

Reserveer online of bel 020 320 6100