Lisja, gastvrouw en sommelier

Binnen ons restaurant praten we onophoudelijk over gerechten, recepten, seizoenen, producten en over wijn. Keuken en bediening vullen elkaars smaak feilloos aan en er worden geen concessies gedaan. Wijn drink je niet bij, maar samen met onze gerechten, de twee versterken elkaar. Het wijnarrangement is de keuze voor een volledige ervaring, maar een eigen keuze selecteren van onze uitgebreide wijnkaart is net zo prettig. Klik hier om onze wijnkaart te bekijken.

Wijnarrangement

Het wijnarrangement maakt de ervaring compleet, dit is het speelterrein van het voorhuis. Soms gaan we op avontuur en net zo vaak kiezen we voor klassiekers. We schenken met liefde de zorgvuldig gekozen wijnen. Wat betreft hoeveelheden zijn we flexibel, dat betekent dat u altijd kleinere, losse en natuurlijk ook extra glazen van het arrangement kunt bestellen.

Prijzen wijnarrangement

5 gangen 42,50 (vol) / 29,50 (bob)

6 gangen 49,50 (vol) / 35,00 (bob)

7 gangen 55,0 (vol) / 39,50 (bob)

Wijnkaart

De wijnkaart is ons liefdeskindje. We zien het als een privilége om met leveranciers en producenten te werken die net zo passievol zijn als wij. Veel van de wijnboeren kennen we persoonlijk en we zien ons als een ambassadeur van hun product. We proberen u bij uw keuze in de wijnkaart zo volledig mogelijk te adviseren om zo onze passie over te kunnen brengen.

Alcoholvrij arrangement

Op verzoek kunnen we ook een alcoholvrij dranken arrangement voorbereiden. Als u hier gebruik van wil maken, geef dat dan aan bij de reservering.

Water

Vanaf heden schenken we bruisend en plat kraanwater, dat gefilterd en gekoeld wordt. Op deze manier belasten we minder het milieu en kunnen we doorlopend de gasten voorzien van water met een goede kwaliteit. Het water is complementair bij een fles wijn of een wijnarrangement.

Meer lezen over onze wijnen?

Wijn en spijs zijn mijn passie en ik probeer dat op leuke manier met u te delen, aan tafel, maar ook via de periodieke blogs die ik schrijf en publiceer. Ga naar onze blogpagina en lees verhalen waar onze inspiratie vandaan komt.

Klik op de link voor een heerlijke avond uit!

Wat maakt ons uniek?

– Het best bewaarde culinaire geheim van Amsterdam
– Chefs aan tafel!
– De mooiste producten en creatieve combinaties
– Prachtige wijnkaart en bijzondere wijnselectie per glas

Inschrijven nieuwsbrief

Reserveer online of bel 020 320 6100