Welkom

 

Ten eerste bedankt voor alle hartverwarmende steun en fijne begripvolle berichten. Hierbij een hart onder de riem voor al onze collega-ondernemers – blijf sterk en laten we volhouden!  Wij gaan lekker klussen en het restaurant opfrissen voor een nieuwe start in April! X

Proefschrift koos ons tot restaurant van het jaar in de categorie tot 75 euro. Wie of wat Proefschrift is lees je hier.

We kregen een 9,5 van Petra Possel in het NRC! Supertrots en blij, klik hier voor de link naar de mooie recensie.  

 

Reserveer online 

Geef een diner cadeau

Recente artikelen

Een glas met Bas

  Dag 3 van de horeca-lockdown en na een klein dipje, na een klein escapistisch drankje nu maar de koe bij de horens vatten. De reserveringen tot 6 april heb ik handmatig geannuleerd en het was een bitterzoete troost om te bedenken dat het veel gezellige avonden waren...

Lees meer

Gans uit Waterland

Door de ij-tunnel… “Oh Lis, je woont in Centerparks!” riep m’n zus vol verwondering uit, toen we zij aan zij door het dorpje liepen waar ik net was komen te wonen. “Ja, misschien wel” reageerde ik vertwijfeld, terwijl ik keek naar...

Lees meer

Beulings in een notendop

Met een klassiek Franse achtergrond bij sterrenzaken kookt Bas Bont modern en vernieuwend waarbij hij enig experiment niet uit de weg gaat. Als het even kan maakt de chef alles zelf, van erwten miso, condrieu-azijn tot cider, waarbij hij zoveel mogelijk gebruik maakt van producten uit zijn eigen achtertuin in Broek op Waterland. Zijn vrouw en vinologe Lisja zorgt voor de omlijsting met spannende wijnen uit de klassieke wijngebieden. Eten bij Beulings is aan avond vol wijn en spijsavontuur.  

Inschrijven nieuwsbrief

Reserveer online of bel 020 320 6100