Het is de afgelopen weken een beetje stil geweest rondom het restaurant. Een enkelblessure en een te warme zomer zorgden ervoor dat we een noodgedwongen, lange pauze moesten nemen. Dat gaf extra tijd voor reflectie, wat nodig bleek na een turbulente tijd van lockdowns en personeelstekorten.

Volgend jaar zijn we alweer 15 jaar open. Het restaurant is goed onderhouden, maar een kleine update is nooit weg. Dus nu gebruiken we de komende weken om het interieur op te frissen. We werken momenteel hard aan een Beulings 2.0.

In oktober gaan we nog even koken in Italië, daarna maken we ons op voor een frisse start in november. We kijken uit naar een hartverwarmend najaar met onze gasten bij Beulings. Reserveringen kunnen momenteel nog niet gemaakt worden. Zodra we de reserveringen openzetten, sturen we een mail. Jullie hebben zo de mogelijkheid om als eerste te reserveren in het hernieuwde Beulings.

Dank voor jullie geduld en vertrouwen en we kijken uit naar een feestelijke heropening.

Bas en Lisja

Beulings Amsterdam

Reserveer online of bel 020 320 6100