Als gevolg van het toenemend aantal besmettingen werden ons helaas weer nieuwe maatregelen opgelegd. Eerst mochten we slechts open tot 20.00 uur. Recentelijk werd dat tijdstip vervroegd naar 17.00 uur. We roeien maar met de riemen die we hebben.

We zijn als ondernemers gewend om flexibel te blijven en om van de noodzaak een deugd te maken. We volgen met interesse het experiment. Werkt de lunch in Amsterdam? Wij hopen van wel en dat iedereen zich inzet de lunch in onze omgeving succesvol te maken. Er zijn in ieder geval genoeg restaurants om uit te kiezen. Ik noem er een paar: Remouillage, Gebroeders Harterink, Coulisse, Parlotte, Lastage, Lazuur, Zoldering, Pekelhaaring, Toscanini, Bambino, BaK en Brasserie van Baerle.

De afgelopen twee weken zagen we onze gasten extra genieten van een lange (liquid) lunch. Na het dessert bleven de meesten mensen – toen het nog kon – nog lekker nazitten met een extra glas champagne of een digestief. De sfeer was heel relaxt en warm. Misschien extra gezellig, omdat het al zo vroeg donker is buiten. Een lunch is warm bad, dat is een feit.

We prijzen de gasten die zich net zo flexibel weten op te stellen als wijzelf. Bijna de helft van de gasten vonden het prima om hun reservering om te zetten naar een lunch of een vroeg diner (dunch of linner). Hopelijk dat deze tendens blijft voortzetten en dat lunches gangbaar blijven de komende weken. Wij raken in ieder geval gewend aan de vroege uren en genieten daarna van een lange avond lui op de bank. Daar kunnen wij ook wel gewend aan raken, zal ik je verklappen.

Reserveer online of bel 020 320 6100