Wie wij zijn…

In 2000 ontmoetten we elkaar als twintigers in het klassieke Van Vlaanderen, het was direct aan. Acht jaar later openden we dit kleine pareltje in het hart van het centrum. Hard werken, een enorme toewijding en een niet aflatende inspiratie zorgde ervoor dat we een vast begrip zijn geworden in culinair Amsterdam. In oktober 2019 ontvingen we van de Wine and Food Association de prijs voor het beste restaurant van Nederland in de categorie tot 75 euro. Een erkenning voor al die jaren inzet en lef. 

Beulings, waar alles zelf wordt bereid, de mooiste wijn-spitscombinaties worden gepresenteerd, maar vooral wordt genoten. Je kan het pas weten als je het zelf hebt beleefd. Tot snel!

Bas en Lisja

 

Foodblogger Aladelphine filmde ons in 2018 – gelukkig koken we beter dan we praten.

 

Beulings in een notendop

Met een klassiek Franse achtergrond bij sterrenzaken kookt Bas Bont modern en vernieuwend waarbij hij enig experiment niet uit de weg gaat. Als het even kan maakt de chef alles zelf, van erwten miso, condrieu-azijn tot cider, waarbij hij zoveel mogelijk gebruik maakt van producten uit zijn eigen achtertuin in Broek op Waterland. Zijn vrouw en vinologe Lisja zorgt voor de omlijsting met spannende wijnen uit de klassieke wijngebieden. Eten bij Beulings is aan avond vol wijn en spijsavontuur.  

Inschrijven nieuwsbrief

Reserveer online of bel 020 320 6100