Impressies – fotoslideshow

Over ons

In 2008 openden we onze deuren. Dus dit jaar vieren we ons tienjarig jubileum. We zijn van plan om er een te gek jaar van te maken. Houd ons daarom in de gaten over leuke evenementen, wijn-spijs avonden, besloten feesten en uitgebreide lunches. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte of lees onze blog en leef mee met de Beulingsperikelen.

In 2000 ontmoetten Bas Bont en Lisja Hu elkaar in het oude Van Vlaanderen op de Weteringsschans. Acht jaar later openden zij samen een restaurant waarin ze hun liefde voor elkaar en voor gastronomie wisten te vertolken in de Amsterdamse klassieker Beulings. Beulings is een plek voor liefhebbers en voor mensen met een passie en drijfveer. In 2014 kwam Nino Drost ten tonele, souschef en enthousiasteling, de perfecte aanvulling in het team. Voorkant en keuken sluiten naadloos op elkaar aan. Beulings is een product van samenwerking, elkaar uitdagen en toewijding. We hopen onze toewijding snel met u te delen!

Bas, Nino en Lisja

Reserveren?

Beulings is dagelijks geopend voor diner, behalve dinsdag.

Reserveren

Wat maakt ons uniek?

- Het best bewaarde culinaire geheim van Amsterdam
- Chefs aan tafel!
- De mooiste producten en creatieve combinaties
- Prachtige wijnkaart en bijzondere wijnselectie per glas

Inschrijven nieuwsbrief

Reserveer online of bel 020 320 6100