Tot en met het einde van het jaar is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Beulings (o)Micro(n)-Catering aan huis.

Noem het creativiteit, doorzettingsvermogen of gewoonweg overleven. Een beetje van alledrie. Daarom gaan we niet bij de pakken neerzitten, maar we gaan ook niet inpakken. Het druist tegen onze duurzame inborst om zakjes en bakjes te vullen.

We weten uit ervaring hoeveel werk het is de gerechten nog af te maken thuis. Daaom voor jullie geen gerommel met extra pannen en een hoop afwas achteraf. En wij houden ons bezig met datgene waar we ons het beste bij voelen.

De Beulings Micro – catering verzorgen we in Amsterdam Binnenring, Broek in Waterland en Monnickendam. Dit menu bieden we aan voor 250 euro per persoon, inclusief gebruik van ons servies en bestek. Linnen servetten, tafelkleed en een goed wijnpakket. Een fles wit en een fles rood en bij twee personen, bij een derde en vierde persoon komt er champagne en nog een verrassingsfles bij. (Zalto)Glaswerk lenen behoort tot de mogelijkheid, daar vragen we statiegeld voor (inkoopbedrag). Ook die glazen mogen dan vuil retour.

1e en 2e Kerstdag nemen we pauze, maar verder zijn alle dagen tot de 30e bespreekbaar. Stuur een mail naar info@beulings.nl bij interesse, maar wacht niet te lang. De capaciteit is slechts één adres per dag.

Dank voor jullie steun en veel succes met de komende lockdown weken. Geniet van elkaars gezelschap en fijne feestdagen!

Warme kerstgroet,

Bas, Coco en Lisja

Reserveer online of bel 020 320 6100