Vanwege de overheidsmaatregelen moeten we tot 19 december om 17.00 uur onze deuren sluiten. Daarom zijn we de komende weken op vrijdag, zaterdag en zondag geopend voor lunch. 

Reserveert u voor meer dan 2 gasten, geef dan aan of u tot één gezin behoort of niet. We hebben in deze 1,5 meter economie een beperkt aantal tafels beschikbaar.

Reserveer enkel als u zich helemaal goed voelt. Gasten met verkoudheidsverschijnselen en griepsymptomen moeten we helaas weigeren. U heeft de mogelijkheid om kosteloos te annuleren tot 24 uur voor uw reservering. Wij storten de aanbetaling binnen twee weken terug.

Reserveringen vallen onder UVH, klik hier voor de volledige voorwaarden.

Cellar Wine Night 1e editie

Periodiek houden wij speciale wijnavonden. De eerste editie was in september en in november is het thema Piemonte.

Lockdown Lunch/ Zure Citroenen Maken Zoete Limonade

Als gevolg van het toenemend aantal besmettingen werden ons helaas weer nieuwe maatregelen opgelegd. Eerst mochten we slechts open tot 20.00 uur. Recentelijk werd dat tijdstip vervroegd naar 17.00 uur. We roeien maar met de riemen die we hebben. We zijn als...

MEPPEN

Blog – Ravioli maken Het is maandag, het weekend is voorbij en dan beginnen onze vrije dagen. Die dagen zijn al volgepland – een bezoek aan de zus, paddenstoelen zoeken, moeder wegbrengen naar het OLVG, oh ja en iets met de kinderen... en wat op papier zetten voor...

Restaurant van jaar award voor Beulings

Op 14 oktober in de Rai ontvingen we uit handen van Jan van Lissum de Proefschrift award voor beste restaurant 2019 in de categorie restaurants tot 75 euro. We zijn verrast en supertrots op de erkenning van deze gastronomie-icoon. Samen met zijn redacteurs en...

Gans uit Waterland

Door de ij-tunnel… “Oh Lis, je woont in Centerparks!” riep m’n zus vol verwondering uit, toen we zij aan zij door het dorpje liepen waar ik net was komen te wonen. “Ja, misschien wel” reageerde ik vertwijfeld, terwijl ik keek naar de sportieve zestigers in...

Winnaar Wereld Tapasdag

Wereld Tapasdag Net voor we naar de Jérez de la Frontera vetrokken werden we gevraagd om deel te nemen aan de Nationale Tapaswedstrijd van het Spaans verkeersbureau in het kader van Wereld Tapasdag, the Wine and Food Association organiseerde het zonnige evenement. En,...

Sherry sharing is caring <3

Op een koude dag winterdag in Amsterdam… In januari dit jaar begon onze planning voor de reis naar Jerez de la Frontera, tijdens de Wine Professional en bij de sherrybar van Anfors. Daar ontmoetten we de man die ik de wijnrockster uit Jerez noem, vanwege zijn...

In Waterland wecken, preserveren, fermenteren we ons rot

Over Rot Meneer Wateetons is goed onderwezen op het gebied van fermenteren. Hij heeft een bijzonder gedetailleerd, prijswinnend boek geschreven over dit onderwerp met de titel Over Rot. Een prachtig pakkende naam dat ons uitnodigde om eens wat meer te leren van deze...

Wachau, de meeslepende Donau en een knisperend terroir

Wijninspiratiereis naar Wachau, sommeliersreis van Lisja en ontvangst bij Domaine Wachau

Pittige tijden – een klein kijkje in het verleden met een gouden tip voor de liefhebbers…

familiaal genieten in Jeonju We gingen naar Korea voor inspiratie en uit voorliefde We gaan naar Korea voor nieuwe eetinspiratie en om dit te vieren, schreef ik een kleine memoire. Als je doorleest hebben we nog een goede restauranttip. Het is eigenlijk een beetje ons...
Reserveer online of bel 020 320 6100