Welkom

 

Ten eerste bedankt voor alle hartverwarmende steun en fijne begripvolle berichten. Hierbij een hart onder de riem voor al onze collega-ondernemers – blijf sterk en laten we volhouden!  Wij gaan lekker klussen en het restaurant opfrissen voor een nieuwe start in April! X

Proefschrift koos ons tot restaurant van het jaar in de categorie tot 75 euro. Wie of wat Proefschrift is lees je hier.

We kregen een 9,5 van Petra Possel in het NRC! Supertrots en blij, klik hier voor de link naar de mooie recensie.  

 

Reserveer online 

Geef een diner cadeau

Recente artikelen

Winnaar Wereldtapasdag

Wereld Tapasdag Net voor we naar de Jérez de la Frontera vetrokken werden we gevraagd om deel te nemen aan de Nationale Tapaswedstrijd van het Spaans verkeersbureau in het kader van Wereld Tapasdag, the Wine and Food Association organiseerde het zonnige evenement. En,...

Lees meer

Sherry sharing is caring <3

  Op een koude dag winterdag in Amsterdam… In januari dit jaar begon onze planning voor de reis naar Jérez de la Frontera, tijdens de Wine Professional en bij de sherrybar van Anfors. Daar ontmoetten we de man die ik de wijnrockster uit Jérez noem, vanwege zijn...

Lees meer

Beulings in een notendop

Met een klassiek Franse achtergrond bij sterrenzaken kookt Bas Bont modern en vernieuwend waarbij hij enig experiment niet uit de weg gaat. Als het even kan maakt de chef alles zelf, van erwten miso, condrieu-azijn tot cider, waarbij hij zoveel mogelijk gebruik maakt van producten uit zijn eigen achtertuin in Broek op Waterland. Zijn vrouw en vinologe Lisja zorgt voor de omlijsting met spannende wijnen uit de klassieke wijngebieden. Eten bij Beulings is aan avond vol wijn en spijsavontuur.  

Inschrijven nieuwsbrief

Reserveer online of bel 020 320 6100