Gans uit Waterland

Door de ij-tunnel… “Oh Lis, je woont in Centerparks!” riep m’n zus vol verwondering uit, toen we zij aan zij door het dorpje liepen waar ik net was komen te wonen. “Ja, misschien wel” reageerde ik vertwijfeld, terwijl ik keek naar de sportieve zestigers in...

Lees meer

Winnaar Wereldtapasdag

Wereld Tapasdag Net voor we naar de Jérez de la Frontera vetrokken werden we gevraagd om deel te nemen aan de Nationale Tapaswedstrijd van het Spaans verkeersbureau in het kader van Wereld Tapasdag, the Wine and Food Association organiseerde het zonnige evenement. En,...

Lees meer

Sherry sharing is caring <3

  Op een koude dag winterdag in Amsterdam… In januari dit jaar begon onze planning voor de reis naar Jérez de la Frontera, tijdens de Wine Professional en bij de sherrybar van Anfors. Daar ontmoetten we de man die ik de wijnrockster uit Jérez noem, vanwege zijn...

Lees meer

Wijnpros in Düsseldorf

Düsseldorf – Prowein Laatst voelde ik me warempel een echte wijnprofessioneel. Zo moest ik om 6.30 uur opstaan om samen met mijn lieftallige en uiterst goed georganiseerde collega, Merel Schenkeveld (what’s in a name – want schenken kan ze als geen ander) naar het...

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Gans uit Waterland

Door de ij-tunnel… “Oh Lis, je woont in Centerparks!” riep m’n zus vol verwondering uit, toen we zij aan zij door het dorpje liepen waar ik net was komen te wonen. “Ja, misschien wel” reageerde ik vertwijfeld, terwijl ik keek naar de sportieve zestigers in...

Winnaar Wereldtapasdag

Wereld Tapasdag Net voor we naar de Jérez de la Frontera vetrokken werden we gevraagd om deel te nemen aan de Nationale Tapaswedstrijd van het Spaans verkeersbureau in het kader van Wereld Tapasdag, the Wine and Food Association organiseerde het zonnige evenement. En,...

Sherry sharing is caring <3

  Op een koude dag winterdag in Amsterdam… In januari dit jaar begon onze planning voor de reis naar Jérez de la Frontera, tijdens de Wine Professional en bij de sherrybar van Anfors. Daar ontmoetten we de man die ik de wijnrockster uit Jérez noem, vanwege zijn...

In Waterland wecken, preserveren, fermenteren we ons rot

Over Rot Meneer Wateetons is goed onderwezen op het gebied van fermenteren. Hij heeft een bijzonder gedetailleerd, prijswinnend boek geschreven over dit onderwerp met de titel Over Rot. Een prachtig pakkende naam dat ons uitnodigde om eens wat meer te leren van deze...

Wachau, de meeslepende Donau en een knisperend terroir

Van Wenen naar Wachau Afgelopen mei mocht ik mee met de superkundige Regina Meij en een selecte groep wijninkopers naar Wachau, het mooiste wijngebied van Oostenrijk. Vanaf Wenen reden we een tijdlang door een saai en vlak landschap, totdat de Donau opeens steeds...

Pittige tijden – een klein kijkje in het verleden met een gouden tip voor de liefhebbers…

We gingen naar Korea voor inspiratie en uit voorliefde We gaan naar Korea voor nieuwe eetinspiratie en om dit te vieren, schreef ik een kleine memoire. Als je doorleest hebben we nog een goede restauranttip. Het is eigenlijk een beetje ons geheime stekje, dus bewaar...

Lekker drinken of serieus genieten – wat gebeurde er in de Beaujolais?

We mochten mee naar Frankrijk, Beaujolais en Bourgogne. En niet alleen mee om te kijken en te proeven, we mochten feesten met de wijnboeren. Bereid je maar voor zei Paul, onze importeur, want in de Beaujolais wordt het drinken serieus genomen. We maakten ons borst...

Chef Bas probeert de wereld te redden

...In de tussentijd probeert chef Bas de wereld te redden met een uiterst uitgekiend knutselwerkje... Terwijl wij In Düsseldorf hard aan het werk waren, stuurde Bas ons een foto van zijn nieuwste project. Daarop stond een grote, metalen spiraal afgebeeld, dat ons hele...

Wijnpros in Düsseldorf

Düsseldorf – Prowein Laatst voelde ik me warempel een echte wijnprofessioneel. Zo moest ik om 6.30 uur opstaan om samen met mijn lieftallige en uiterst goed georganiseerde collega, Merel Schenkeveld (what’s in a name – want schenken kan ze als geen ander) naar het...

Pees en kuit – buitengewone, comfortabele smaken!

Klik hier voor de PDF versie Nieuwsbrief: 8 maart ’17 Pees en kuit – buitengewone, comfortabele smaken! Uit onze keuken kwamen er door de jaren heen heel wat eigenzinnige gerechten. Bijzondere ingrediënten spelen in die gerechten vaak de hoofdrol. Graag weid ik eens...

Reserveren?

Beulings is dagelijks geopend voor diner, behalve dinsdag.

Reserveren

Wat maakt ons uniek?

- Het best bewaarde culinaire geheim van Amsterdam
- Chefs aan tafel!
- De mooiste producten en creatieve combinaties
- Prachtige wijnkaart en bijzondere wijnselectie per glas

Inschrijven nieuwsbrief

Reserveer online of bel 020 320 6100