Een glas met Bas

  Dag 3 van de horeca-lockdown en na een klein dipje, na een klein escapistisch drankje nu maar de koe bij de horens vatten. De reserveringen tot 6 april heb ik handmatig geannuleerd en het was een bitterzoete troost om te bedenken dat het veel gezellige avonden waren...

Restaurant van jaar award voor Beulings

Hoera, op 14 oktober in de Rai ontvingen we uit handen van Jan van Lissum de Proefschrift award voor beste restaurant 2019 in de categorie restaurants tot 75 euro. We zijn verrast en supertrots op de erkenning van deze gastronomie-icoon. Samen met zijn redacteurs en...

Gans uit Waterland

Door de ij-tunnel… “Oh Lis, je woont in Centerparks!” riep m’n zus vol verwondering uit, toen we zij aan zij door het dorpje liepen waar ik net was komen te wonen. “Ja, misschien wel” reageerde ik vertwijfeld, terwijl ik keek naar...

Winnaar Wereldtapasdag

Wereld Tapasdag Net voor we naar de Jérez de la Frontera vetrokken werden we gevraagd om deel te nemen aan de Nationale Tapaswedstrijd van het Spaans verkeersbureau in het kader van Wereld Tapasdag, the Wine and Food Association organiseerde het zonnige evenement. En,...

Sherry sharing is caring <3

  Op een koude dag winterdag in Amsterdam… In januari dit jaar begon onze planning voor de reis naar Jérez de la Frontera, tijdens de Wine Professional en bij de sherrybar van Anfors. Daar ontmoetten we de man die ik de wijnrockster uit Jérez noem, vanwege zijn...

Chef Bas probeert de wereld te redden

...In de tussentijd probeert chef Bas de wereld te redden met een uiterst uitgekiend knutselwerkje... Terwijl wij In Düsseldorf hard aan het werk waren, stuurde Bas ons een foto van zijn nieuwste project. Daarop stond een grote, metalen spiraal afgebeeld, dat ons hele...

Reserveer online of bel 020 320 6100