Lieve Vrienden,

Na zeven maanden horecasluiting, zit iedereen vast met zijn vingers op het toetsenbord om reserveringen te plaatsen bij hun lievelingsrestaurants voor lekker warm plekje binnen. Het ziet er goed uit en wij bereiden ons alvast ook op de heropening.

Zodra we herstarten willen we alles piekfijn hebben. We hebben ook een nieuw team nodig, dus als je nog iemand met ruime keukenervaring kent, geef het door. Misschien zijn we niet open vanaf dag één, dus alle reserveringen die nu worden gemaakt zijn nog onder voorbehoudt.

Het aantal zitplaatsen zullen in het begin nog beperkt zijn, zo ook de openingsdagen. We hebben in de afgelopen maanden een ander ritme ontwikkeld. Dus nemen we de tijd om weer aan de hectiek van het horecaleven te wennen.

Eén ding is zeker, we gaan weer draaien en we gaan weer topprestaties leveren. We kijken ernaar uit iedereen weer te mogen ontvangen. Dank jullie wel dat jullie ons niet vergeten zijn en dat we al zoveel leuke mailtjes en reserveringen mogen ontvangen. Veel liefs en tot spoedig.

Bas en Lisja

 

Reserveer online of bel 020 320 6100