Dag 3 van de horeca-lockdown en na een klein dipje, na een klein escapistisch drankje nu maar de koe bij de horens vatten. De reserveringen tot 6 april heb ik handmatig geannuleerd en het was een bitterzoete troost om te bedenken dat het veel gezellige avonden waren geweest.

Mijn gedachten dwaalden af naar de vele geweldige avonden die ik zelf heb gehad in de horeca in binnen- en buitenland. Vakanties die in teken stonden van eten en we bijzondere ‘once-in-a-lifetime’ restaurants bezochten, tot de fijne restaurants waar je meerdere keren per jaar naartoe gaat met vrienden en familie en waar het elke keer als thuiskomen voelt.  

Dat we in ons restaurant twaalf jaar lang voor zoveel gasten een bijzondere avond hebben georganiseerd, voelt zo extra bijzonder. Nu zit ik thuis en kom alleen voor het hoognodige de deur uit. Afspreken met vrienden is er even niet bij, we hebben rekening te houden met onze omgeving die een stuk kwetsbaarder is dan wij zelf.  

Hopelijk zullen al die mooie plekken waar we zo graag gaan eten, dansen, drinken, praten en genieten deze gekheid zonder al te veel schade doorstaan. Voor nu drink ik een glas met Bas en bel extra vaak een collega of een vriend voor een praatje. Het huis is aan kant, het restaurant pakken we zo flink aan en we bereiden ons voor op mooie tijden, waarin we ons extra dankbaar voelen voor de fijne gasten en alle steun die we hebben gehad en nog zullen ontvangen.

 

Reserveer online of bel 020 320 6100